Брест – Леверкузен: 1-й тайм Леверкузен

UAbookmaker
23 Жовтня, 2024
4 Погляди

Наші поради: Брест – Леверкузен: 1-й тайм Леверкузен

23.10.2024 18:45

Навіть самі брестські футболісти дивуються, наскільки вдало вони увійшли до Ліги чемпіонів.

Французька команда після двох турів посіла друге місце з повним набором очок і рахунком 6:1. З іншого боку, треба сказати, що новачок змагань мав сприятливий жереб і після матчів проти двох австрійських суперників (“Штурм” Грац 2:1, “Зальцбург” 4:0), тепер перед ними стоять набагато складніші завдання, наприклад, вже зараз домашній матч проти чемпіона Німеччини.

Колишній нападник “Славії” Сіма також зробив свій внесок в успішний старт, забивши в обох матчах і загалом забивши три м’ячі. Однак його вихід на поле сьогодні непевний, оскільки він пропустив дербі Ліги 1 з “Ренном” (1:1) через розтягнення м’яза на вихідних. У національному чемпіонаті справи “Бреста” йдуть не так добре, як на європейській арені – лише 11-те місце після восьми турів.

Леверкузен, з іншого боку, добре виступає в обох змаганнях, лише на три очки відстаючи від лідера Бундесліги “Баварії”, з якою нещодавно зіграли внічию 1:1. У Лізі чемпіонів, як і “Брест”, він має 100-відсотковий результат після двох турів, і у нього були непропорційно важчі нічиї – він виграв 4:0 у “Фейєноорда” і обіграв “Мілан” 1:0 вдома.

Ситуація навколо каноніра Боніфасіо незрозуміла, який потрапив в автокатастрофу після поразки 2:1 від “Франкфурта” на вихідних, але Хабі Алонсо має досить широкий склад, щоб замінити його. Шик, який одужав, може почати ззаду.

На що ставити:

Хоча обидві команди набрали по повній програмі очок, між ними є якісна різниця. Леверкузенці підтвердять свою роль фаворита, ведучи в рахунку на перерву.

Довіра:

6/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

RABONAРобіть ставки на Rabona зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker