Монако – ЦЗ Београд: матч/кількість голів 1/+2.5

UAbookmaker
22 Жовтня, 2024
4 Погляди

Наша порада: Монако – ЦЗ Београд: матч/кількість голів 1/+2.5

22.10.2024 18:45

Нічого не недооцінювати – ось заповідь, якої дотримуються в княжому клубі після останнього виступу в Лізі чемпіонів.

Через два тижні після перемоги над “Барселоною” вдесятьох з рахунком 2:1 вдома, “Монако” не зміг врятувати очко в Загребі, де вони програвали 0:2. Так чи інакше, це, мабуть, єдина пляма на тлі успішного початку сезону, адже “Монако” очолює Лігу 1 після восьми турів і не знає поразок у десяти матчах, у тому числі на європейській арені.

Наразі команда страждає від зростаючої кількості травм: Мохаммед Салісу та Фоларін Балогун вибули під час національної перерви, а сенегальський стопер Салісу став головною втратою. У п’ятничному матчі чемпіонату проти “Лілля”, який завершився з рахунком 0:0, тренер Владан Мілоєвіч пощадив гравців, які повернулися після збору національної збірної, щоб підготувати їх до важливого матчу Ліги чемпіонів.

У новому форматі змагань ніхто не може дозволити собі знехтувати будь-яким шансом компенсувати можливу поразку, домашня гра проти чемпіонів Сербії – обов’язкова перемога для “Монако”.

Для “Црвени Звезди” кожне очко – досягнення, і один з аутсайдерів не може реально думати про можливе місце в плей-офф; хоча б тому, що в Лізі чемпіонів потрібно виграти дванадцять матчів. Белградці були далекі від нічиєї в домашньому матчі проти “Бенфіки” (1:2), перша ж гра на “Сан-Сіро” проти міланського “Інтера” (0:4) показала межі можливостей команди, продовживши при цьому свою виїзну серію поразок у Лізі чемпіонів до дванадцяти.

На що ставити:

Монако переможе, питання в рахунку. Клуб принца не може перемогти в Лізі чемпіонів вже 22 матчі, тому добре, якщо буде забито більше двох м’ячів за гру.

Довіра:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker