Тоттенгем – Вест Гем: 1-й тайм: 1

UAbookmaker
19 Жовтня, 2024
9 Погляди

Наш вибір: Тоттенгем – Вест Гем: 1-й тайм: 1

19.10.2024 13:30

Тоттенгем обірвав серію позитивних результатів у минулому турі на полі Брайтона, де поступився 2:3, і до наступних поєдинків підходить з дев’ятого місця. У “Вест Гема” на два очки менше, але минулого разу їм вдалося перервати очікування перемоги, коли вони вдома впевнено розгромили новачка з “Іпсвіча” з рахунком 4:1.

Втрата переваги у два м’ячі та програш у другому таймі не порадували вболівальників “шпор”, з іншого боку, тренер Постекоглу не збирається змінювати свій стиль. Остання гра, можливо, виграла б від більшої обережності, але це були ті ж самі фанати “Тоттенхема”, які вимагали розважального стилю гри, коли трофеї вже не виграються. І це відбувається, про що свідчить рахунок 14-8. Дві перемоги і одна поразка перед власними вболівальниками (рахунок 7:2) свідчать про те, що і цього разу нудьгувати не доведеться.

Після перемоги над “Іпсвічем” у таборі “Вест Хема” панувало відчуття задоволення. Тренер Хулен Лопетегі нарешті здобув свою першу домашню перемогу в чемпіонаті, і вболівальники були щасливі – саме такої гри вони хотіли після відходу Девіда Мойєса. Однак те, що вона далека від ідеалу, підтверджує той факт, що Джаррод Боуен не був викликаний до національної збірної. Тепер гості захочуть розвинути позитивний результат на виїзді, де вони ще не програвали в цьому сезоні (1-2-0).

На що ставити:

Що стосується перших таймів, то “Тоттенгем” є другою найкращою командою в лізі – п’ять з семи разів вони йшли на перерву з перевагою над суперниками, про що свідчить їхній рахунок в АПЛ після стартових 45 хвилин (8-2). З іншого боку, “Вест Гем” виграв перший тайм лише одного разу (1-2-4).

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

1XBETРобіть ставки на 1xbet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker