Твенте Енсхеде – Челсі ФК Жінки: розгромний рахунок 1:2 1:3 1:4

UAbookmaker
17 Жовтня, 2024
2 Погляди

Наші поради: Твенте Енсхеде – Челсі ФК Жінки: розгромний рахунок 1:2 1:3 1:4

17.10.2024 21:00

Обидві команди вийшли з групи переможцями і зіграють між собою за перше місце.

Енсхедеський “Твенте” вперше в історії вийшов до основної стадії Ліги чемпіонів, вигравши 2:0 у дебютному матчі у “Селтіка” з Глазго. Але чемпіони Шотландії – найслабша команда в групі, і випробування для “Твенте” складуть лише “Челсі” та мадридський “Реал”. Його команда складається більш-менш тільки з вітчизняних гравців, плюс кращі голландки грають за кордоном. Двоє з них – у складі суперників у четвер.

“Челсі” може дозволити собі широкий і якісний склад з великою кількістю гравців національних збірних. Найбільша зірка – австралійська канонірка Сем Керр, але зараз вона на лікарняному. Але її відсутність не турбує “синіх”, новий тренер Соня Бомпастор, яка виграла Лігу чемпіонів з “Ліоном” в якості гравця і тренера, почала з чотирьох перемог на “Стемфорф Брідж”. Після трьох турів “Челсі” очолює чемпіонат Англії, перемігши вдома “Реал” 3:2 у Лізі чемпіонів.

На що ставити:

“Челсі” – явний фаворит матчу, який не програє на виїзді в Лізі чемпіонів вже 12 матчів поспіль (9-3-0). Твенте може ускладнити лондонській команді здобуття очікуваної перемоги в один м’яч, тому результат може бути покритий багатозначним рахунком 1:2 1:3 1:4.

Впевненість:

5/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker