Градець Кралове – Карлові Вари: 02

UAbookmaker
16 Жовтня, 2024
6 Погляди

Наші поради: Градець Кралове – Карлові Вари: 02

16.10.2024 18:00

У попередньому матчі сімнадцятого туру хокейної Екстраліги під Білою вежею зійдуться господарі поля – “Градець Кралове” і “Карлові Вари”. “Енергія” поки що краще стартувала у змаганнях, набравши в одинадцяти зіграних турах на чотири очки більше, ніж її суперник у середу.

“Маунтфілд”, після мінімальної поразки 1:2 у Млада-Болеславі, в неділю приймав чесько-будапештський “Мотор”. Долю гри вирішив чудовий перший період, в якому градецький колектив домінував з рахунком 3:0. Решта гри була не такою вдалою, але цього вистачило, щоб виграти 4:1 у погано граючого суперника. Східняки підтвердили свою зростаючу форму на домашньому льоду, втративши лише одне очко з останніх чотирьох ігор і пропустивши лише чотири шайби.

Після успішного домашнього дербі проти “Плзень” (6:1) гостьові “Карлові Вари” в недільному турі вирушили в найвіддаленіший з можливих пунктів призначення. На льоду “Тршинець” західняки показали відмінну гру, завдали вдвічі більше кидків по воротах, ніж їхній суперник, і заслужено перемогли 4:2. Давід Грігер відзначився двома голами та результативною передачею. Гра “Енергії” значно покращилася в порівнянні з початком сезону. У кожній з останніх шести ігор вони завдали понад 30 кидків по воротах суперника і були найактивнішою командою в цьому відношенні. Перемога в Тршинець стала для “Вар” четвертою поспіль. Індивідуально карловарці також демонструють хороші результати. Четверо їхніх гравців (Беранек, Грігер, Реунанен, Чернох) входять до вісімки найкращих за кількістю забитих м’ячів за підсумками всього змагання.

На що ставити:

“Енергія” зараз виглядає дуже добре і не програє “Градецу”. Вони дуже добре грають проти “Градця Кралове”, і в останніх п’яти матчах під Білою вежею вони програли лише один раз.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

1XBETРобіть ставки на 1xbet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker