Синякова К. – Лінетт М.: 2

UAbookmaker
14 Жовтня, 2024
7 Погляди

Наш вибір: Синякова К. – Лінетт М.: 2

15.10.2024 08:00

Катерина Синякова вийде на старт п’ятиборства в китайському Нін-пу з поєдинком першого кола проти Магди Лінетт.

Обидві спортсменки розділяють лише дві позиції в рейтингу – 28-річна Синякова посідає 42-ге місце, тоді як старша на чотири роки Лінетт замикає четвірку лідерів. Згідно з коефіцієнтами, букмекери очікують більш-менш рівного поєдинку, але більш досвідчена полячка повинна мати перевагу.

Лінетт в останні тижні перебуває в хорошій формі. На початку місяця вона дійшла до восьмого кола в Пекіні, а на останній 1000 в Ухані – до чвертьфіналу. В обох випадках вона була вибита з гри великими фаворитами газетних публікацій Міррою Андрєєвою та Коко Гауфф. Уродженка Познані, з іншого боку, зняла скальпи з двох фіналісток цьогорічного турніру Великого шолома, італійки Паоліні (6:4, 6:0) та 11-ї ракетки світу росіянки Касаткіної (6:2, 6:3).

Сінякова бореться в одиночному розряді з часів Відкритого чемпіонату США. В Хуахіні вона не змогла виграти свій другий матч, двічі програвши 3:6 аргентинці Подороській з позиції великої фаворитки. На два гейми менше вона програла в Пекіні, де не змогла протистояти українці Стародубцевій, яка пройшла кваліфікацію. Минулого тижня в Ухані вона зазнала важкого жеребкування, в результаті якого програла у другому колі другій ракетці світу, а згодом чемпіонці турніру Сабаленко з Білорусі.

На що ставити:

Останнім часом Лінетт здобула кілька солідних перемог над висококласними гравцями, і якщо вона програє, то тільки великому фавориту. З іншого боку, Сінякова програє навіть суперницям з нижчим рейтингом. До того ж, досить захисна гра польської тенісистки їй не підходить, вона програла три з чотирьох матчів з нею в минулому. Ставка на Лінетт за майже рівних шансів коштує чималих грошей.

Довіра:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker