Брайтон – Тоттенгем: +3.5г

UAbookmaker
6 Жовтня, 2024
12 Погляди

Наша порада: Брайтон – Тоттенгем: +3.5г

06.10.2024 17:30

Після пристойного старту “Брайтон” застряг і програв 2:4 “Челсі” після трьох нічиїх поспіль у минулому турі. Гості з “Тоттенгема” їдуть на другу виїзну гру чемпіонату поспіль, але після перемоги 3:0 над “Манчестер Юнайтед” вони, мабуть, не проти повторити це двічі.

Минулого разу підопічні Фабіана Хурцелера зазнали розгулу Коула Палмера, який забив чотири м’ячі, але їхня оборона була у вогні і в попередніх іграх. І поки що молодий тренер, схоже, не збирається змінювати свій стиль гри, хоча лише чудовий сейв воротаря в матчі з “Арсеналом” і палиця проти “Іпсвіча” врятували його від поразки. Загальне враження останнім часом полягає в тому, що суперники не мають особливих проблем з проходженням оборони “Чайки”.

Це музика для вух “Тоттенхема”, який на тижні виграв 2:1 на полі “Ференцвароша” і здобув п’яту поспіль перемогу у змаганнях. Також завдяки цим результатам нападник Домінік Соланке отримав номінацію до національної збірної, записавши на свій рахунок три голи та гольову передачу в останніх чотирьох матчах. Майже не помітно, що “шпори” все ще грають без травмованого капітана Сона.

На що ставити:

Останні поєдинки між цими командами свідчать про те, що голів на стадіоні “Амекс” не повинно бути. Тоттенгем двічі поспіль забивав три голи в чемпіонаті, Брайтон минулого разу забив шість м’ячів Челсі, а перед цим зіграв внічию з Ноттінгемом 2:2.

Впевненість:

6/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker