Албанія – Грузія: кожна команда заб’є – ТАК

UAbookmaker
10 Вересня, 2024
8 Погляди

Наш прогноз: Албанія – Грузія: кожна з команд заб’є – ТАК

10.09.2024 20:45

У “чеській” групі зійдуться дві команди, які практикують однакову ігрову систему і нещодавно тренували за нею збірну Чехії.

Суботній розгром 1:4 у Тбілісі ще довго переслідуватиме чеських футболістів, тоді як Грузія перемогла завдяки тому, що чехи знали, що їхній суперник тренується, але не змогли ліквідувати.

Отримавши м’яч, грузини одразу ж переходять у швидкі контратаки, а завдяки напрацьованим взаємодіям їм вдається наближатися до чужих воріт за мінімальну кількість передач. До того ж, у них є чудові індивідуальні виконавці (Мікаутадзе, Кварацхелія), які можуть точно завершувати блискавичні дії.

Таку ж тактику використовують албанці, які в групі смерті на Євро здобули лише очко проти Хорватії (2:2), але при цьому обіграли Італію (1:2) та Іспанію (0:1). Чехи знають, що “червоно-чорні” можуть завдати удару здалеку, і минулого року в Тирані розгромили команду Шілгаві 3:0.

Албанія також добре увійшла до цьогорічної Ліги націй, обігравши Україну 2:1 у Празі в суботу і показавши, що вони також можуть грати на повну, коли їм довелося переломити несприятливий для себе рахунок у другому таймі.

На що ставити:

Буде цікаво подивитися, яка команда візьме ініціативу на себе, що не притаманно ні Албанії, ні Грузії. У будь-якому випадку, обидві можуть витиснути максимум з мінімуму, і тому кожна з них повинна забити принаймні один гол. З п’яти матчів між двома командами це траплялося чотири рази.

Довіра:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

IVIBETРобіть ставки на Ivibet зі 100% бонусом на перший депозит!!
Автор UAbookmaker