Данія 21 – Чехія 21: кожна команда забиває по голу – ТАК

UAbookmaker
9 Вересня, 2024
4 Погляди

Наш прогноз: Данія 21 – Чехія 21: кожна з команд заб’є – ТАК

10.09.2024 18:00

Леви провели нервову гру в Литві, де зуміли переломити хід поєдинку в самісінькому кінці і перемогли 2:1. Шанс кваліфікуватися на чемпіонат Європи ще живий, але збірній потрібно перемагати в Данії, що буде непростим завданням.

Збірна Данії має чудову якість, в команді є гравці (Осула, Йоргенсен), які стукають у двері Прем’єр-ліги, також інші футболісти грають за кордоном (Туреччина, Нідерланди, Італія, Австрія). Головною силою команди є напад і ефективність в кінцівці, в той час як слабкою стороною є оборона.

Це підтвердилося в останніх двох матчах, коли команда не змогла пройти кваліфікацію проти Ісландії (2:4), а також у товариській зустрічі з Норвегією (3:3). У вівторок проникний захист не вдасться закрити, адже чеська команда покращила свої показники з першої очної дуелі (0:0).

Підопічні тренера Яна Сухопарека зібралися після невдалого старту, здобувши п’ять перемог поспіль у товариських матчах. У кожній з них вони забивали щонайменше по два м’ячі, і цього разу також повинні прорватися вперед. Сейк, Шевчик, Данек, Вечета та інші – це перевірені імена з якісною грою. Крім того, команді не бракує сантиметрів в середині поля (Видра, Іча, Пребсл та ін..), що важливо при атакуючих стандартах.

Частковою слабкістю є оборона, яка в попередніх п’яти матчах лише одного разу втримала нуль ззаду, і той факт, що три стовпи тепер захищає Кінський, який не так багато забиває в Славії, цього не змінює.

На що ставити:

Обидві команди краще грають вперед, ніж назад, чехи повинні перемагати і тому гратимуть на ризик. Це принесе голи по обидва боки поля, безгольова нічия з першого матчу не повториться.

Довіра:

6/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

RABONAРобіть ставки на Rabona зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker