Lys E. – Knutson G.A.: Lys E. -3,5 гем

UAbookmaker
20 Серпня, 2024
18 Погляди

Наш вибір: Lys E. – Knutson G.A.: Lys E. -3,5 gems

20.08.2024 17:00

Підготовчий турнір перед кваліфікацією Відкритого чемпіонату США у Габріели Кнутсон склався зовсім не вдало. У кваліфікації турніру ITF в Кері, США, вона вилетіла вже в першому раунді, програвши двадцятиоднорічній Карсон Тангуйліг, місцевій тенісистці, яка взагалі не входить до рейтингу WTA. Це була дуже несподівана поразка для чеської тенісистки, яка в липні виграла грунтовий турнір в Португалії, і вона не додала їй впевненості перед кваліфікацією до турніру Великого шолома в США.

Крім того, вона зіткнеться з двадцятидворічною німкенею Євою Лис, яка минулого року подолала трираундову кваліфікацію на Відкритому чемпіонаті США і дійшла до другого кола в основній сітці. Це свідчить про те, що хоча вона в першу чергу грає на ґрунті і шукає турніри на ньому, вона здатна грати і на інших покриттях. Зрештою, вона також пройшла трираундовий Вімблдонський відбір цього року і зіграла у півфіналі на турнірі WTA минулого року в Клужі, Румунія.

На що ставити:

Німкеня Єва Лисова є фавориткою матчу з Габріеле Кнутсон, і вона доведе це на корті. Вона виграє у чеської тенісистки мінімум чотири гейми.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

WAZAMBAРобіть ставки на Wazamba зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker