Простейов – Власім: подвійний шанс 0-0

UAbookmaker
9 Серпня, 2024
24 Погляди

Наша порада: Простейов – Власім: подвійний шанс 0-0

09.08.2024 18:00

У Простейові, мабуть, б’ють на сполох. Після того, як клуб врятувався в останній момент навесні, з самого початку нового сезону у нього почалися проблеми, і після чотирьох турів він входить до трійки найгірших команд з двома очками.

Чому “Ханакс” не перемагає, очевидно. Вони є останньою командою в змаганнях, яка ще не забила жодного гола. У перших двох виїзних матчах вони зіграли щонайменше внічию 0:0, в наступних двох іграх їхня оборона пропустила вдома від “Зліна” (0:2) і від “Жижкова” (0:3). Гра проти “Влашімі” буде другою домашньою грою “Простейова”, і їм потрібно здобути три очки.

Лицарі Бланіци ще не програвали, хоча їм не дуже довіряли після відходу тренера Гиського в Карвіну і традиційно великих змін у складі. Влашим набирає очки переважно після нічиїх (двічі 1:1, 3:3), вдома обігравши Хрудім 2:0. Новий тренер Алеш Маєр може бути задоволений результатами, але також і грою, “Влашим” намагається грати комбінаційно, по-футбольному.

На що ставити:

Нічия – найпоширеніший результат для обох команд, нульова нічия в перерві або наприкінці виглядає реалістично навіть зараз.

Впевненість:

6/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker