Богемія – Спарта Прага: кожна з команд заб’є – ТАК

UAbookmaker
8 Серпня, 2024
23 Погляди

Наша порада: Богеміанс – Спарта Прага: кожна команда заб’є – ТАК

10.08.2024 17:00

Невелике празьке дербі обіцяє бути більш рівним, ніж може здатися. Причина тому – участь “Спарти” в єврокубках і невдалий перший матч з ФКШБ (1:1) на своєму полі.

Тренер Фріс настільки розгублений, що не знає, як виставити склад на Долічек. Можна зробити ставку на максимально сильний склад, який грав у вівторок, щоб зіграти ще більше після літньої перерви, адже поки що вони зіграли лише дві гри разом. Інший варіант, який здається більш вірогідним, – це ротація складу. Гравець “Гармати” Олатуні зараз у чудовій формі, Гарсія, Візнер, Зелений, Краснікі або Данек також можуть вийти на поле негайно і є вільними.

У будь-якому випадку, у “Спарти” є проблеми в обороні, і не має значення, з яким складом вони починають. Це вже було видно на підготовці (Брьондбю, Зальцбург), а також у “гострому сезоні”. У шести змагальних матчах (ліга + кубок) вони лише одного разу не забили новачку “Дуклі”, що не є випадковістю. Флангові захисники “Спарти” грають занадто високо і мають низьку віддачу назад, також центральні захисники не зовсім ідеально прибирають перед штрафним майданчиком. За іронією долі, команда грає занадто пристойно, не вистачає більше “розумних жовтих карток”.

Богема впала у звичну для себе млявість після першого кола і зараз бореться попереду. З іншого боку, дербі – це матч для господарів, до якого вони завжди можуть як слід накачатися. Проти “Спарти” “Кенгуру” досягли успіху в ендшпілі, забивши чинним чемпіонам у дев’яти з 10 попередніх поєдинків! Перед переповненим стадіоном “Долічек” мотивація буде ще сильнішою, і зелено-білі кинуться забивати гол.

Юсуф Хілал доставив “Спарті” чимало клопоту в минулому сезоні в кольорах “Болеслава”, Янош і Дрчал також дуже мотивовані проти свого колишнього клубу. Гості також повинні мати проблеми зі швидким Матоушеком, богемісти також небезпечні при стандартах, де особливо Гулка має великий вибір простору. Достал доступний після пенальті, але він не той гравець, який повинен створювати проблеми гостям.

На що ставити:

“Спарта” на 100 відсотків перебуває в лізі і виходить на гру в якості паперового фаворита, але з огляду на кубковий матч-реванш в Румунії та їхні показники в останніх іграх, ставка на те, що обидві команди заб’ють, буде більш безпечним варіантом.

Довіра:

8/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

RABONAРобіть ставки на Rabona зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker