Shibahara E. – Seidel E.: Seidel E./+17,5 gems

UAbookmaker
23 Липня, 2024
11 Погляди

Наш вибір: Шибахара Е. – Зайдель Е.: Зайдель Е./+17,5 самоцвітів

23.07.2024 13:30

Ена Шибахара з Японії не повинна була потрапити в основну сітку турніру WTA в Празі. У кваліфікації вона пройшла перший раунд у трьох сетах, але у фінальному раунді в трьох сетах поступилася Тарі Вурт. Вона вийшла в основну сітку як щаслива невдаха і зробила з цього максимум, перемігши Тамару Корпач у ще одній трисетовій битві, але її сезон не можна назвати ідеальним.

Шибахара – переважно гравець парного розряду, а в одиночному розряді ніколи не піднімалася вище третьої сотні світового рейтингу. Тож у восьмому раунді перед нею стоїть дещо нездійсненне завдання. Вона зіграє проти 19-річної гравчині на ґрунті Елли Зайдель, яка в липні була в чудовій формі. Спочатку вона виграла великий турнір ITF у Вайхінгені, а минулого тижня дійшла до чвертьфіналу турніру WTA в Будапешті, де її зупинила лише нещодавня переможниця Даяна Снайдер.

На що ставити:

Зайдель – молода тенісистка, яка робить перші кроки на шляху до 100 найкращих тенісисток світу. У Празі вона перемогла чудову ґрунтову тенісистку Надію Подороську в першому раунді, а у восьмому зіграє з Шібахарою. При цьому вона зіграє щонайменше 18 партій, оскільки японці не можна відмовити у великому бойовому дусі та здатності завдати клопоту фавориту.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

BETWINNERРобіть ставки на Betwinner зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker