Вишків – Простейов: без втрат Простейов

UAbookmaker
19 Липня, 2024
30 Погляди

Наші поради: Вишків – Простейов: без втрат Простейов

20.07.2024 10:15

Вишків двічі поспіль виграв боротьбу за вихід до першої ліги і має високі амбіції на новий сезон, але з великою кількістю змін.

Найголовніша з них – менша кількість легіонерів у команді. Якщо в останньому загороджувальному матчі в Карвіні в стартовому складі вийшло вісім іноземних гравців, то в генеральній репетиції матчу цього сезону з “Поважською Бистрицею” (0:0) їх було лише двоє. Не те, щоб у складі не було більше співвітчизників (всього 6), але їм потрібен час, щоб звикнути до чеського середовища. Можуть приїхати ще. Підготовка не була ідеальною, результати нагадували гойдалки (1:1, 0:4, 4:1, 0:0).

Простейов виграв чотири з п’яти ігор на підготовці, але їхні суперники були слабшими, останні три з МСФЛ. Так чи інакше, ганаки підсилилися (Лагодний, Шинделарж, Єдлічка), минулий сезон, в якому вони врятувалися в останньому турі, є для них пересторогою.

На що ставити:

Вишков виграв обидві гри в попередньому сезоні, але тоді у нього була сильніша команда, ніж цього року. Цього разу “Простейов” не переможе їх на домашньому стадіоні в Дрновіце.

Впевненість:

6/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

RABONAРобіть ставки на Rabona зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker