Іспанія – Англія: кожна команда забиває по голу в матчі/ООН

UAbookmaker
12 Липня, 2024
13 Погляди

Наш прогноз: Іспанія – Англія: кожна з команд заб’є по голу в матчі/УН

14.07.2024 21:00

Іспанська краса чи англійська доцільність? У неділю в Берліні завершиться чемпіонат Європи з футболу фіналом двох різних стилів гри.

“Ла Роха” святкує свій успіх у Німеччині привабливою грою, яка поєднує досвід та хижу молодь, представлену невловимою парою вінгерів Ямал-Вільямс. Не буде несподіванкою, якщо Ямал (1+3) отримає приз найкращому гравцеві турніру, а йому буде сімнадцять років, коли відбудеться фінал. Втім, капітан Альваро Морато та автор трьох голів Дані Олмо, який чудово вписався в гру після травми Педрі, отриманої на початку чвертьфіналу, також проводять чудовий чемпіонат.

Але є у іспанців і слабкі місця, після трьох матчів з чистим аркушем у групі смерті вони забили першими у всіх трьох поєдинках плей-офф, у восьмому фіналі проти Грузії (4:1) і в півфіналі проти Франції (2:1) і повинні були переломити результат. Карвахаль і Ле Нормад, які у півфіналі вийшли з гри через перебір карток, у фіналі будуть зміцнювати оборону. Повернення Карвахаля особливо вітається, ветеран Навас на правому фланзі вже не відповідає вимогам часу.

В Англії є пара провалів у складі, але на чемпіонаті вони грають, як на ручному гальмі, і команда на чолі з тренером Гаретом Саутгейтом приймає критику з усіх боків. Туманний Альбіон рідко коли відкидав свої заборони, але цього разу це було того варте. Англія втретє вийшла до фіналу великого турніру, але вперше за межами Британії. Вони також стали першою країною, яка програла 0:1 у всіх трьох матчах плей-офф.

При цьому Саутгейт використав атакувальну міць лави запасних, яка допомогла привести до всіх трьох перемог. Тоні асистував переможному голу Кейна у додатковий час восьмого фіналу проти Словаччини (2:1), тріо гравців, які вийшли на заміну, поклали край прокляттю пенальті Англії на великих турнірах у чвертьфіналі проти Швейцарії (1:1), а Палмер і Воткінс забезпечили гол-красень у півфінальній зустрічі проти Нідерландів (2:1).

На що ставити:

Фінал виграє від раннього голу, але в будь-якому випадку Іспанія не відступить від свого наступального стилю навіть у матчі за золоті медалі. Англія не зможе прорватися до титулу і також повинна буде забивати. Обидві команди заб’ють, як і в останніх двох поєдинках Ліги націй, коли кожна з них перемогла на виїзді – Іспанія 2:1, Англія 3:2.

Довіра:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

RABONAРобіть ставки на Rabona зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker