Венесуела – Канада: просування Венесуели

UAbookmaker
5 Липня, 2024
39 Погляди

Наші поради: Венесуела – Канада: просуваємо Венесуелу

06.07.2024 03:00

Другий чвертьфінал Копа Америка має несподіваний склад учасників. Венесуела – історично найслабша країна Південної Америки, Канада дебютувала на турнірі. Переможець зустрінеться з Аргентиною, з якою “кленові листки” зіграли внічию.

Для виходу у фінальну стадію “червоним” знадобився лише один гол, який забив канонір “Лілля” Джонатан Девід у другій грі з Перу (1:0). Вони програли 0:2 Аргентині та здобули безгольову нічию з Чилі. Гол Девіда – єдиний гол, який канадці забили під керівництвом тренера Джессі Марша. Колишній тренер “Зальцбурга”, “Лідса” та “Лідса” – перший американець на канадській лаві запасних, і федерація залучила його до роботи на чемпіонаті світу, який країна прийматиме разом з Мексикою та США через два роки.

Обидві країни вже вилетіли з турніру, тож канадці можуть бути задоволені. Від команди також очікується прогрес у грі, адже Марш є прихильником сучасного футболу з високим пресингом і швидкими контратаками. Команда з купою співвітчизників, які грають у якісних європейських змаганнях, має потенціал, але потребує тактичного доопрацювання.

Венесуела також перетнула їхню тінь на турнірі, вперше в історії вигравши всі три групові матчі. Це правда, що команда B була найслабшою, але перемоги над Еквадором 2:1, Мексикою 1:0 і Ямайкою 3:0 зараховуються і підтверджують підйом команди. З приходом аргентинського тренера Фернандо Батісти минулого року “Ла Вінотінто” багатообіцяюче грають у світових відбіркових турнірах, посідають четверте місце після шести турів і претендують на потрапляння до шістки найкращих.

Велика мета Венесуели – кваліфікуватися на чемпіонат світу, на якому вони ніколи раніше не грали, Копа була призначена для цього і є підтвердженням того, що вони на правильному шляху. Поєднання досвідчених гравців (Рінкон, Рондон, Осоріо), покоління фіналістів чемпіонату світу 2017 року (Сотельдо, Ферраресі, Еррера), а також перспективної молоді (Андраде) створює цікаву команду, яка перемогла Бразилію в нинішньому відборі до чемпіонату світу.

На що ставити:

У матчі немає явного фаворита. Венесуела, яка не програє супернику з КОНКАКАФ вже вісім матчів поспіль, є фаворитом у боротьбі за вихід далі.

Довіра:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker