Радукану Е. – Мертенс Е.: Радукану Е. -2,5 гейми

UAbookmaker
3 Липня, 2024
38 Погляди

Наш вибір: Радукану Е. – Мертенс Е.: Радукану Е. -2,5 гейми

03.07.2024 17:15

Елізе Мертенс цього року завершила повну трав’яну частину сезону, але з поганими результатами. Вона виграла лише два матчі на трьох турнірах, а свої поєдинки в Бірмінгемі та Істборні скасувала через несприятливі умови з андердогами. Крім того, на Вімблдоні вона трохи не дотягнула до другого кола, обігравши японку Нао Хібін. Її виступи під час цьогорічного трав’яного сезону дещо узгоджуються з її загальною не дуже хорошою формою протягом року.

У середу її суперницею у другому колі Вімблдону стане двадцятиоднорічна Емма Радукану, яка пропустила значну частину минулого року після операцій на обох зап’ястях і намагається поступово повернутися в топ-100 світового рейтингу в цьому році. Трав’яна частина року була для неї відносно вдалою. Вона дійшла до півфіналу в Ноттінгемі і закінчила генеральну репетицію в Істборні у чвертьфіналі. В обох турнірах вона програла майбутнім чемпіонкам Кеті Боултер і Дар’ї Касаткіній.

На що ставити:

Радукану перебуває в дуже хорошій формі на траві і показує, що як британка вона любить покриття. Бельгійка Мертенс, з іншого боку, весь сезон шукає себе і показує хороші результати. Радукану виграє гандикап.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker