Зірковий танець – переможець: Філіп Блажек

UAbookmaker
2 Липня, 2024
45 Погляди

Наш вибір: Зірковий танець – знаменитість-переможець.

05.10.2024 20:00

Цьогорічний випуск “Танців з зірками” вже знає всіх учасників, причому не лише відомих особистостей з числа акторів, співаків чи спортсменів, але й танцюристів, які неабиякою мірою впливають на успіх чи невдачу тієї чи іншої пари.

З часом на перший план виходять не лише їхні танцювальні навички, але й симпатії та антипатії. Не випадково, що два з останніх трьох років домінував Домінік Водічка, який міг би змагатися в категорії “Місіс Симпатія”. Мартін Прагр, з іншого боку, має ярлик “частково поганого хлопця” після своєї участі в реаліті-шоу Survivor, що може частково вплинути на шанси їхніх половинок, Мартіни Птачкової та Марти Данцінгерової.

Остання є однією з найбільших фавориток завдяки ролі в популярному серіалі “Зозуля”, але зв’язок з Мартіном Прагером може частково зашкодити їй. Блондинка-танцівниця, можливо, і здобула нових прихильників, але завдяки своєму виступу на острові привернула до себе і низку недоброзичливців. Марта Данцінгер у будь-якому випадку матиме хист до танців (хоча вона віддає перевагу фрістайлу), завдяки своїй життєрадісній натурі вона також отримає багато голосів від виборців і повинна атакувати свій шлях до трійки лідерів.

З таким же коефіцієнтом 4:1 грає актор Оскар Хес, який, за чутками, чудово танцює, тож у співпраці з Катериною Бартунек Хрстковою ми можемо очікувати стабільно хороших виступів і високих оцінок, які виведуть цю пару у фінальні раунди.

Найбільшим фаворитом на загальну перемогу спочатку був Філіп Блажек, казковий принц і жорстокий злочинець. Але після “козячої” справи в червні, в яку була втягнута його дружина, шанси почали змінюватися, і це може коштувати йому прихильності шанувальників, особливо жінок, які надсилають йому текстові повідомлення. Втім, до початку змагань ще досить далеко, і у нього ще є достатньо часу, щоб забути про цей випадок.

У танцювальних здібностях Лакі Вондрачкової немає сумнівів, співачка і актриса вже показала в минулому, що вона обдарована в рухах, однак, в даний час вона трохи відійшла від зеніту своєї колишньої слави. Її танцюрист Лукаш Бартунек – одне з менш відомих імен і не настільки помітний, тому ми не можемо очікувати значного припливу голосів з його боку.

З іншого боку, Їржі Єжек, безсумнівно, буде дуже популярним. Колишній видатний паралімпійський чемпіон з велоспорту виступає на танцювальному конкурсі з протезом правої ноги, що є величезною перешкодою і викликом одночасно. У будь-якому випадку, Єжек – надзвичайно позитивна людина, яка завжди має посмішку на обличчі, що підкорить багато сердець. Разом з Ленкою Норою Наворковою вони стануть парою, яка буде викликати величезну симпатію.

Проблеми зі здоров’ям з ногою також мучать Патріка Хартла, дивакуватого письменника і режисера, з лютого. Після травми коліна від нього не можна очікувати неперевершених виступів, і він повинен з’явитися в тринадцятому сезоні “Танців зі зірками” в основному як розважальний елемент, який міг би утримати його в конкурсі принаймні на деякий час. Як кажуть, у кожному серіалі повинен бути свій Павласек.

Ондржей Румль, як музикант, не матиме проблем з танцями, його висока фігура буде виглядати естетично майже благородно, особливо в класичних танцях. Однак його популярність під питанням, адже він відстає від багатьох виконавців за рівнем популярності.

Великим “мандрівником” у чеських реаліті-шоу та конкурсах є Чілі Та Туй, який вже виграв такі титули, як “Майстер-шеф” та “Той, що вижив”. Темпераментна Чілі танцюватиме з Якубом Мазухом, який виконав низку чудових хореографічних номерів в останніх серіях, що може стати перевагою для вищезгаданої пари, в той же час танцюрист має потенціал принести більше голосів, ніж інші.

Це стосується набагато більшою мірою Домініка Водічки, який явно є улюбленцем жіночої аудиторії, журі також привернула увагу менш відома кікбоксерка Мартіна Птачек. Її танцювальні здібності є дещо невідомими, через відносно важкий вид спорту їй, можливо, бракує грації та витонченості.

Позиція найстаршої учасниці Star Dance цього разу дісталася Яні Пауловій, надзвичайно популярній актрисі, яка завжди добре завантажена, але її шанси на загальне перше місце мінімальні, навпаки, з огляду на досвід попередніх епізодів танцювального конкурсу, вона повинна фінішувати серед перших.

На що ставити:

Філіп Блажек – це, мабуть, найвідоміше і найпопулярніше ім’я серед усіх конкурсантів тринадцятого сезону “Танців з зірками”, а поруч з ним буде чудова танцівниця Адріана Машкова (вона вже перемагала з Яном Ціною), яка також є досвідченим хореографом. Вищезгадана пара може потрапити до трійки лідерів, тому шанси на перемогу в загальному заліку зовсім не малі.

Впевненість:

5/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

WAZAMBAРобіть ставки на Wazamba зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker