Пліскова Ка. – Шнайдер Д.: 2

UAbookmaker
1 Липня, 2024
45 Погляди

Наші поради: Пліскова Ка. – Шнайдер Д.: 2

01.07.2024 15:15

Третій тенісний турнір Великого шолома сезону – знаменитий Вімблдон – стартує в понеділок з одинадцятьма представниками Чехії. Кароліна Плішкова вийде на корт у день відкриття. Жереб подарував їй небезпечну суперницю в особі гарячої тенісистки Даяни Снайдер.

Плішкова – колишня перша ракетка світу, але на Вімблдон вона поїде як 46-й гравець у рейтингу. У неї є теплі спогади про Всеанглійський клуб, де вона була лише в одному сеті від заповітного титулу Великого шолома у фіналі 2021 року проти австралійки Барті.

Що стосується цього сезону, то тридцятидворічна чешка тріумфувала на турнірі в приміщенні в Клужі, Румунія, в лютому. Після метушливого переїзду до Катару вона згодом дійшла до півфіналу 1000 в Досі. Після цього її виступи пішли на спад, але з переходом на трав’яне покриття уродженка Луни відродилася і два тижні тому зіграла у фіналі в дощовому Ноттінгемі. Вона поступилася у трьох сетах британці Боултер. Потім, у Бірмінгемі, вона не змогла вийти з першого кола проти американки Долехайд, яка була головною фавориткою.

Двадцятирічна Шнайдер покращила свій особистий рейтинг на цілих сімнадцять позицій безпосередньо перед Вімблдоном і тепер є тридцятою ракеткою світу. Ліворука росіянка домінувала в трав’яному п’ятиборстві в німецькому Бад-Хомбурзі на вихідних. На змаганнях вона обіграла колишню першу ракетку світу німкеню Кербер та другу ракетку світу іспанку Бадосу. У фіналі вона також перемогла хорватку Векич у трьох сетах.

Це вже третій титул для Шнайдер цього року. Про універсальність талановитої тенісистки, яка вміє добре грати на всіх типах покриття, також свідчить лютневий трофей з Хуахіна, Таїланд (хардове покриття) і травневий тріумф у Парижі (глина). Він дебютує на Вімблдоні в основній сітці.

На що ставити:

Виступи Плішкової в останні тижні були дуже нестабільними. Чеська тенісистка, безумовно, володіє необхідними якостями для гри на траві, але вона не в змозі допомогти собі з подачею так, як раніше, коли була “королевою тузів” на корті. До того ж, доля поставила на її шляху дуже хитру суперницю, яка перебуває на переможній хвилі і приїжджає до Лондона з більшим ігровим досвідом. Таким чином, Шнайдер справедливо вважається фаворитом, і ми повинні погодитися з букмекерами в цьому питанні.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker