Синякова К. – Бурель К.: Синякова К./ -25,5 геймів

UAbookmaker
24 Червня, 2024
45 Погляди

Наш вибір: Синякова К. – Бурель К.: Синякова К./ -25,5 геймів

24.06.2024 14:30

Катерина Синякова чудово провела турнір у Берліні, Німеччина. Вона пройшла весь шлях від кваліфікації до чвертьфіналу, де її зупинила лише одна з найкращих тенісисток сучасності Джессіка Пегула. У першому раунді вона вибила 17-ту ракетку світу Емму Наварро, а у восьмому зіграла з 8-ю ракеткою світу Цинь Вень Чен.

Синякова має чудові спогади про Бад-Хомбург, де вона змагатиметься наступного тижня. Минулого року вона виграла там титул на трав’яних кортах і програла лише один сет за весь турнір. Тепер вона намагатиметься розвинути свої успіхи, а впевненість у собі, отримана в Берліні, додасть їй впевненості.

У першому раунді чинна чемпіонка зіграє проти француженки Клари Бурель, яка не надто полюбляла трав’яні покриття в цьому сезоні. Вона програла обидва свої матчі в цьому сезоні, спочатку в Ноттінгемі Дарії Савіль, а потім в Бірмінгемі Юлії Путінцевій. Обидва матчі вона програла з рахунком 0-2 сети.

На що ставити:

Синякова – дуже хороший траверс, в чому ми могли переконатися під час її виступу в Берліні. Свій захист в Бад Хомбурзі вона почне з перемоги, ставку можна комбінувати з форою на кількість геймів.

Впевненість:

8/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker