Хуркач Х. – Звєрєв А.: більше 23,5 геймів

UAbookmaker
21 Червня, 2024
45 Погляди

Наш вибір: Хуркач Х. – Звєрєв А.: більше 23,5 геймів

22.06.2024 13:00

Дуель двох відмінних подач подарує півфінал німецького турніру в Галле. Олександр Звєрєв, який ще жодного разу не програвав свою подачу на трав’яному корті в Галле, і Хуберт Хуркач зійдуться в поєдинку. Хоча його подача була зламана двічі, він все одно виграв усі свої матчі з рахунком 2:0 у сетах.

Якщо Гуркач у своїх попередніх трьох матчах вибив Флавіо Коболлі, Джеймса Дакворта та Маркоса Жирона, то Звєрєв переміг Оскара Отта, Лоренцо Сонге та Артура Фільса. Матчі з Оттом і Фільсом розтягнулися до трьох сетів, оскільки Звєрєв не зміг виграти тай-брейки.

Зіткнення цих чудових подач можна було спостерігати на початку сезону під час Кубка Об’єднаних Націй. Тоді Звєрєв переміг після трьох годин боротьби з рахунком 6:7, 7:6, 6:4. За весь матч було зроблено лише один брейк. Поєдинок на траві не повинен бути таким довгим (за часом), але гейми можуть бути зіграні в схожій манері.

На що ставити:

Останній раз, коли Звєрєв і Гуркач зустрічалися, це була затяжна битва чудових подач. З огляду на виступ у Галле, де подачі обох тенісистів знову домінують, однозначно рекомендується ставка на гейми або можливість хоча б одного тай-брейку.

Впевненість:

8/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

BETWINNERРобіть ставки на Betwinner зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker