Бельгія – Словаччина: кожна команда забиває по голу в матчі/ООН

UAbookmaker
17 Червня, 2024
25 Погляди

Наша порада: Бельгія – Словаччина: кожна з команд заб’є по голу в матчі/ООН

17.06.2024 18:00

У другому матчі групи E у понеділок у Франкфурті зійдуться країни з італійськими тренерами на лаві запасних.

Доменіко Тедеско продовжив контракт зі збірною Бельгії до наступного чемпіонату світу задовго до старту Євро, на який “червоні дияволи” кваліфікувалися непереможними з рекордом 22-4. Під керівництвом Тедеско вони ще не програвали (11-4-0), і бельгійці вірять, що їхня збірна нарешті виправдає високі очікування на Євро.

Але справа в тому, що “золоте” покоління бельгійців потроху добігає кінця, команда переживає часткове оновлення поколінь, і їх не зараховують до найбільших фаворитів у Німеччині. Перед матчем зі Словаччиною вони страждають від відсутності в захисті, з травмами Вертонгема, Теате та Меньє, які загалом проведуть 235 матчів за національну збірну. Воротарська позиція номер один може стати проблемою, Тедеско не включив у заявку Куртуа, який вилікувався, а його наступник Кастельс грає лише в чемпіонаті Саудівської Аравії.

Але “Червоні дияволи” особливо сильні в атаці, з Ромелу Лукаку, який забив 14 голів у кваліфікації, і Кевін Де Брюйне, який провів першу половину сезону в “Манчестер Сіті”, також голодний.

У складі словаків є чотири гравці з чемпіонату Чехії, причому в стартовому складі очікується вихід суперників празької “Праги” Шранца та Харасліна. У команди сильна вісь півзахисту: Дубравка (Ньюкасл) – Шкріняр (ПСЖ) – Лоботка (Наполі), а атакувальний лівий захисник Ханцко становить велику небезпеку для оборони суперника.

У кваліфікації “соколи” лише двічі програли Португалії, та й то лише за різницею м’ячів (0:1, 2:3). Домашня генеральна репетиція в Трнаві, де вони розгромили Уельс з рахунком 4:0, пройшла з великим успіхом. Тренер Франческо Кальцона міг бути задоволений грою і результатом.

На що ставити:

Словакам буде важко втримати Бельгію на нулі, їм потрібно буде забивати хоча б один гол, щоб здобути очко, і на тлі неповноцінної оборони суперника вони можуть це зробити.

Довіра:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker