Петрашек М. – Войцеховський К.: 1

UAbookmaker
6 Червня, 2024
16 Погляди

Наші поради: Петрасек М. – Войцеховський К.: 1

08.06.2024 18:00

Октагон 58 буде відзначений поверненнями, окрім Атілли Вега, після тривалої перерви повертається Мілош Петрашек.

Популярний “Диня” нарешті подолав проблеми зі здоров’ям, які переслідували його в останні роки. Перед турніром в Едені він не уникнув подальших ускладнень, у всякому разі, змінивши суперника. Травмованого Ахмеда Самі замінив поляк Каміль Войцеховський, що призвело до узгодженої ваги у 88 кілограмів.

Таким чином, на користь Петрасека говорить той факт, що він перебував у повній підготовці довше, ніж його суперник, з іншого боку, йому не вистачає борцівських навичок. Також його останні результати перед перервою були не зовсім ідеальними, оскільки він програв 4 з останніх 5 боїв, хоча це правда, що його суперники були дуже хорошими (Пуец, Кімбалл, Крістенсен).

З іншого боку, за спиною чеського бійця буде заповнена 22bet:Arena, а з огляду на його рекорд (12:7), він не відчуває тиску щодо підвищення, тому збирається насолоджуватися кожним боєм і робити його привабливим для вболівальників.

Каміль Войцеховський – інтригуючий боєць, який прийняв виклик короткого повідомлення, головним чином тому, що він буде битися під відкритим небом в Едені і перед величезним натовпом. Якщо він переможе, то зможе відновити позицію в октагоні, з якою він вийшов на ринг після поразки в дебютному бою з Міком Стентоном.

Польський боєць має цікавий рекорд 8-2 в організації FEN, а потім програв титульний бій Куберскі. Войцеховський в будь-якому випадку є неприємним санітаром, не випадково він є володарем коричневого поясу з BJJ.

На що ставити:

У рівному за силою поєдинку все вирішить домашня атмосфера, яка буде рухати Петрасека вперед за будь-яких умов. Чеський боєць буде важчим і потужнішим, адже їм протистоятимуть більше середньоваговиків.

Довіра:

6/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

IVIBETРобіть ставки на Ivibet зі 100% бонусом на перший депозит!!
Автор UAbookmaker