Мачац Т. – Медведєв Д.: Мачац +5,5 партій

UAbookmaker
31 Травня, 2024
51 Погляди

Наша порада: Мачац Т. – Медведєв Д.: Мачац +5,5 геймів

01.06.2024 13:45

Дійшовши до 3-го кола цьогорічного Ролан Гаррос, Томаш Мачац зрівнявся зі своїм найкращим результатом на турнірах Великого шолома, і спробує перевершити його в матчі проти Даніїла Медведєва.

Партнер Катерини Синякової впевнено почувається п’ятим номером посіву. Впевненості він набув на турнірі в Женеві, де у півфіналі переміг першу ракетку світу Новака Джоковича і зіграв у рівному фіналі з норвежцем Каспером Руудом, який двічі поспіль виходив у фінал “Ролан Гаррос”. Мачач також пройшов важкий п’ятисетовий матч другого кола в Парижі з аргентинським тенісистом Маріаном Навоном, якого він розгромив у вирішальному сеті з рахунком 6:1 через дощ.

Справа в тому, що глина – найслабше покриття для Медведєва. До початку цього року він мав у Парижі рекорд 7-7, п’ять разів вилітаючи в першому колі. Навіть попередні турніри пройшли для нього не дуже вдало (5-3), і він сам усвідомлює, що має найменші шанси на перемогу на “Ролан Гаррос” з чотирьох турнірів Великого шолома. Цього року йому пощастило у другому колі, коли нездужаючий серб Кечманович здався йому з рахунком 1:6, 0:5, програвши сет німцеві Кепферу (6:3, 6:4, 5:7, 6:3).

На що ставити:

Перший матч Медведєв виграв торік у 2-му колі Індіан-Уеллса 6:3, 6:2, але Махач буде більш зухвалим на ґрунті в Парижі. Сміливці спробують здобути чисту двійку, пристойний коефіцієнт пропонує ставка на фору на гейми +5,5.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

RABONAРобіть ставки на Rabona зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker