Чеське Будейовіце – Табор: Будейовіце -1,5 гола

UAbookmaker
30 Травня, 2024
52 Погляди

Наша порада: Будвайс – Табор: Будвайс -1.5 гола

30.05.2024 18:00

Найвища футбольна конкуренція залишиться в Південній Чехії і в наступному сезоні. Питання в тому, чи в Чеських Будейовіцах, чи в Таборі, який завоював право на участь у баталії. У Таборі хотіли уникнути південночеського дербі, потай мріяли про поєдинок зі Зліном, в якому бачили більше шансів на успіх. У будь-якому випадку, “Таборско” є аутсайдером у подвійному матчі проти “Динамо”, ніколи в короткій історії барражу не траплялося, щоб претендент з другої ліги в міжліговому змаганні досягав успіху.

“Табор” фінішував третім, поступившись “Сигмі Оломоуц” з групи “Б” із середнім показником 13-10-7, що більше свідчить про рівність конкуренції, ніж про її якість. Клуб не готовий до підвищення в класі з точки зору спортивної та матеріально-технічної бази, на стадіоні відсутнє штучне освітлення та газон з підігрівом. Якби клуб переміг у вищій лізі, йому довелося б грати значну частину сезону в Чеських Будейовіцах.

Після осені останнє “Динамо” пережило клінічну смерть, і за барраж вони повинні дякувати Яблонець, який не пропустив у заключному турі в додатковий час і обіграв вдома “Злін”. Інакше “Будейовіце” вилетіло б напряму, оскільки в останньому турі в Карвіні вони провалили матч і програли 0:1. Динамівці весь сезон жалюгідно грали на виїзді, набравши 83% очок вдома, де вони завжди забивали щонайменше два м’ячі навесні, за винятком гри проти Спарти. Будейовіце захоче виграти першу гру щонайменше в два м’ячі, вони не можуть розраховувати на виїзний матч-реванш.

На що ставити:

Ножиці результативності між першою та другою лігою з кожним роком стають все ширшими, “Будейовіце”, на відміну від “Табора”, мають досвід важких ігор та гравців різниці (Сучан, Хеллебранд, Чермак, Аллі), що відобразиться на результаті – господарі поля переможуть мінімум у два м’ячі.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

RABONAРобіть ставки на Rabona зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker