Волинець К. – Вондроусова М.: Волинець +5,5 геймів

UAbookmaker
29 Травня, 2024
55 Погляди

Наша порада: Волинець К. – Вондроусова М.: Волинець +5,5 геймів

29.05.2024 11:00

Маркета Вондроушова розгромила іспанку Ребекку Масарову з рахунком 6:1 і 6:3 у першому раунді Ролан Гаррос, але її виступ на грунтовому турнірі Великого шолома все ще залишається під питанням.

Минулорічна чемпіонка Вімблдону до Відкритого чемпіонату Франції мала середній рекорд 11-8, і їй довелося мати справу зі здоров’ям та особистими проблемами (розлучення, смерть дідуся). Вона також не знайшла комфорту на ґрунті, програвши вже другу суперницю на трьох останніх турнірах, включаючи репетицію у Страсбурзі. Навіть якщо її наступною суперницею буде кваліфікація, матч буде складнішим, ніж проти Масар.

Американка Кеті Волинець пройшла кваліфікацію без проблем, вигравши всі три поєдинки з рахунком 2:0 у сетах, а потім обіграла сербку Круніч 7:6, 6:2. Цього року Волинець стрімко піднімається в рейтингу, пройшовши два півфінали та один чвертьфінал на невеликих турнірах WTA, вигравши у співвітчизниць Кенін, Андре, Жабур, взявши по одному сету у Калінської, Коллінз, Возняцкі та другої ракетки світу Сабаленки на грунтовому Мастерсі.

На що ставити:

Волинець може довго перебувати на ґрунті в обмінах, і Вондроусовій доведеться змушувати її помилятися, невимушених у неї буде не так багато. Чеська фаворитка виграє, але не більше, ніж у п’ять геймів.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker