Осасуна – Вільярреал: Більше 2.5 голів у матчі

UAbookmaker
25 Травня, 2024
56 Погляди

Наш вибір: Осасуна – Вільярреал: Кількість голів у матчі: більше 2.5

25.05.2024 14:00

Обидві команди в минулому турі забили сильним суперникам зі столиці. Осасуна шокувала в позитивному сенсі на полі Атлетіко, де перемогла з рахунком 4:1, закріпивши таким чином “Атлеті” на четвертому місці. Вільярреал приймав чемпіонів – мадридський Реал, і йому потрібно було перемагати, щоб зберегти надії на кубкове сьоме місце. Зрештою, незважаючи на невдалий перший тайм (1:4), “жовті” були далекі від цього, але під час погоні в другому таймі “лише” змогли зрівняти рахунок – 4:4. Незалежно від результату суботньої гри “Вільярреал” завершить сезон на восьмому місці і в наступному сезоні буде змушений обійтися без єврокубків.

Господарі поля ще не знають своєї остаточної позиції. Перед останнім туром “Осасуна” йде одинадцятою і в залежності від результату поєдинку з “Вільярреалом” може покращити або погіршити своє становище на одну сходинку.

На що ставити:

Обидва суперники показали багатообіцяючу гру в останньому турі, особливо в атаці. У нижчій лізі жоден з них більше не бореться, тому в суботу може впасти більше голів.

Впевненість:

8/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

20BETРобіть ставки на 20bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker