Нью-Йорк Рейнджерс – Флорида: понад 7,5 двохвилинних штрафів

UAbookmaker
22 Травня, 2024
15 Погляди

Наш вибір: Нью-Йорк Рейнджерс – Флорида: більше 7,5 двохвилинних вилучень

23.05.2024 02:07

Розпочинається фінал Східної конференції заокеанського плей-офф НХЛ. Найкраща команда регулярного чемпіонату (“Рейнджерс”) прийматиме вдома команду, яка була у фіналі минулого року і, на думку експертів, найкраще готова до виснажливого виїзного протистояння (“Пантерс”).

Це, безумовно, буде довга і дивовижна серія з дуже невизначеним результатом. Обидві команди сповідують різні стилі і мають різних ключових гравців. Для “Рейнджерс” це, безумовно, воротар Ігор Шестьоркін, захисник Адам Фокс і нападник Артемій Панарін. Флорида дуже добре знає, наскільки вони різні, але їхній стиль значною мірою базується на атаці та залякуванні. Міцні хлопці, такі як Сем Беннетт або Метью Ткачук, безумовно, будуть прагнути засмутити цих суперзірок сьогодні ввечері.

Флорида відмінно катається на ковзанах і має систему, засновану на передачах і добиванні шайб в зоні нападу. Знайте, що коли Фокс на льоду, Пантери будуть закидати шайби в його кут. Панарін – маленький, технічний форвард, точно не той, хто зможе неодноразово витримувати жорстку гру.

На що ставити

Рейнджерс доведеться трохи змінити свою тактику і грати в більш силовий хокей. У них є залізо у вогні, щоб зробити це, новачок Метт Ремпе, зріст 6 футів 2 дюйми, який увірвався в лігу, як ураган у березні, і бився з кожним “крутим хлопцем”, щоб зробити собі ім’я. Його час неодмінно прийде в цій серії і, цілком можливо, вже сьогодні ввечері.

Впевненість: 7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker