РБ Лейпциг – Бремен: фора Лейпциг -1.5

UAbookmaker
11 Травня, 2024
58 Погляди

Наша порада: РБ Лейпциг – Бремен: фора Лейпцига -1.5

11.05.2024 15:30

Лейпцизький “РБ” та бременський “Вердер” намагатимуться продовжити свою переможну серію. Підопічні тренера Марко Роуза забезпечили собі кваліфікацію до Ліги чемпіонів, тоді як гості спокійно тримаються в середині таблиці, але можуть думати ще вище, оскільки підходять до 33-го туру з триочковим дефіцитом для єврокубків.

Минулого туру “Лейпциг” програв 1:1 “Хоффенхайму” в самому кінці і похитнувся після чотирьох турів, але продовжив свою безпрограшну серію до дев’яти матчів у чемпіонаті (7-2-0), щоб знову достроково забезпечити собі кваліфікацію в Лігу чемпіонів. “Червоні бики” увійшли у весняну частину сезону з двома поспіль домашніми поразками, але в інших матчах перед власними вболівальниками не програли (11-3-2).

З іншого боку, бременці тиждень тому поділили очки з менхенгладбахською “Боруссією” (2:2) і лише втретє в сезоні вищого німецького дивізіону не програли щонайменше тричі поспіль (2:1:0). Таким чином, “Вердер” математично підтвердив свій порятунок і закріпився в середині таблиці. Північнонімецький клуб виграв чотири матчі на виїзді в минулому турі, але, з іншого боку, до зимової перерви він не виграв там жодної гри.

На що ставити:

Саксонці розвинуть свій 100% домашній рекорд і знову обіграють Бремен. Не здивуюся, якщо “Лейпциг” здобуде перемогу з гандикапом.

Впевненість:

8/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

20BETРобіть ставки на 20bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker