Удінезе – Наполі: обидві команди забивають

UAbookmaker
6 Травня, 2024
61 Погляди

Наша порада: Удінезе – Наполі: обидві команди заб’ють

06.05.2024 20:45

Дуже цікавий поєдинок чекає на тренера “Удінезе” Фабіо Каннаваро, який є уродженцем і нащадком Неаполя, в одному з перших своїх матчів на лаві запасних команди першої ліги. Щоправда, його підопічні розпочинають цей тур у зоні вильоту з втратою двох очок після запеклої боротьби минулого разу на полі четвертої “Болоньї” (1:1). “Наполі” також зіграв внічию вдома з “Ромою” (2:2), але йде в цей тур з дев’ятого місця і його участь у кубках наступного року залишається дуже невизначеною.

Удінезе в цьому сезоні взагалі не дуже вдало виступає вдома і поки що виграв лише одну гру. Більше того, останні три рази він тут програв, включаючи гру проти “Роми”, останні 20 хвилин якої були зіграні минулого четверга (1:2). Проблема в основному в захисті, оскільки “Удінезе” завжди вдавалося забити принаймні один раз в 12 з останніх 14 матчів тут.

Останній виїзний виступ “Наполі” на виїзді пройшов жахливо, коли вони програли “Емполі”, і вони намагатимуться уникнути такого сценарію в Удіне. Втім, “Наполі” виграв лише дві з попередніх 12 матчів на виїзді (2-3-7), і їхні візити до суперників у цьому сезоні аж ніяк не залякують. В останніх чотирьох випадках на виїзді вони програвали по перерві.

На що ставити:

Поразка 0:1 від “Емполі” стала для “Наполі” першою грою поспіль, в якій обидві команди не змогли забити після п’яти виїзних матчів. Ставка на перемогу обох команд також була успішною в чотирьох з останніх п’яти домашніх матчів “Удінезе”, і вона також справдилася в чотирьох поєдинках поспіль.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker