Сассуоло – Інтер: подвійний шанс: 1-1

UAbookmaker
4 Травня, 2024
16 Погляди

Наш вибір: Сассуоло – Інтер: подвійний шанс: 1-1

04.05.2024 20:45

Поразка від “Фіорентини” з рахунком 1:5 та відставання від “Рятівника” на п’ять очок ставить “Сассуоло” в небезпечну близькість до вильоту за чотири тури до завершення чемпіонату. Господарі поля спробують кинути останній виклик долі проти “Інтера”, який минулого туру переміг “Торіно” з рахунком 2:0, а потім вийшов на вулиці, щоб відсвяткувати свій чемпіонський титул.

Сассуоло весь сезон здобував життєво важливі очки на власному стадіоні в боротьбі за порятунок, але в минулому турі вони перегоріли, програвши 0:3 Лечче. Як і в матчі проти “Мілана”, два голи були забиті в перші 15 хвилин, але цього разу, на жаль, у ворота господарів. Господарі поля повинні знову увійти в гру і, як і в матчі з іншим “Міланом”, вони можуть здивувати – принаймні до перерви.

“Інтер” може заявляти, що хоче подолати позначку в 100 очок, але насправді він це вже зробив. Він завоював чемпіонський титул задовго до запланованого терміну і виграв три останні виїзні матчі з різницею лише в один м’яч. Більше того, виїзна гра в Удіне вирішилася лише в самому кінці, а нещодавня домашня нічия з Кальярі 2:2 також стала розчаруванням для команди, яка бореться за порятунок. Виявляється, що з невеликим везінням можна здивувати цю чудову команду.

На що ставити:

Сассуоло на диво є єдиною командою, якій вдалося обіграти чемпіонів “Інтер” в цьому сезоні. Господарі поля прагнутимуть здобути другу перемогу і зберегти надію на порятунок, що може спрацювати, зважаючи на те, що “Інтер” святкував перемогу на минулих вихідних.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker