Сіннер Я. – Котов П.: менше 18,5 геймів

UAbookmaker
29 Квітня, 2024
70 Погляди

Наша порада: Сіннер Ж. – Котов П.: менше 18,5 геймів

29.04.2024 20:00

Янник Сіннер увірвався на турнір Мастерс у Мадриді, як ураган, і вже у другому раунді принизив свого співвітчизника Лоренцо Сонегу, який дуже добре грає на ґрунтовому корті. Хоча “принизив” – це ще м’яко сказано, Сіннер розгромив свого суперника з рахунком 6:0, 6:3 і здобув свою 26-ту перемогу в сезоні.

22-річний італієць, який демонструє чудовий теніс на всьому корті і багато швидких ударів з форхенду, буде великим фаворитом у третьому раунді проти Павла Котова, чиє просування в топ-32 стало невеликою несподіванкою.

25-річний росіянин, однак, зміг чудово скористатися хорошим жеребкуванням, обігравши старіючого Альберта Рамоса-Віноласа в першому раунді та другого сіяного Джордана Томпсона у другому раунді, який в основному грає на бетоні і не так багато взаємодіє з глиною. Однак у наступному раунді на Кото чекає справжнє бойове хрещення з точки зору порівняння з найкращими.

На що ставити:

Сіннер – найкращий тенісист цього сезону, йому допомагає те, що він може дуже швидко перемагати слабших суперників. Це економить йому багато енергії для важливих матчів. З Котовим він також не захоче занадто довго затримуватися на корті. Він зіграє меншу кількість матчів.

Впевненість:

8/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

1XBETРобіть ставки на 1xbet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker