22Bet Єгипет

UAbookmaker
11 Липня, 2024
87 Погляди

Єгипет, а точніше Арабська Республіка Єгипет, – мусульманська країна, яка легалізувала азартні ігри. Це, безумовно, рідкість, коли азартні ігри настільки популярні в арабській країні. Єгипет дуже популярний серед туристів, тому необхідно створити відмінний фундамент у сфері розваг. У Єгипті азартні ігри були легалізовані ще в 1955 році. Теоретично онлайн-гемблінг є незаконним, і єгиптяни стикаються з можливими обмеженнями щодо його функціонування. Чи можуть жителі країни користуватися платформою 22bet Єгипет?

Азартні ігри в Єгипті

Історія азартних ігор в Єгипті починається ще з часів античності. Археологи виявили згадки про азартні ігри, що датуються 3000 роком до нашої ери. Це призвело до заборони азартних ігор, які лише час від часу легалізувалися, хоча врешті-решт були заборонені. Рельєфи, що посилаються на азартні ігри, можна побачити на стародавніх гробницях. У сучасній історії перша згадка про азартні ігри в Єгипті датується 1937 роком і походить з кримінального кодексу.

У 1940 році в грецьких кварталах Каїра почали проводити лотереї, хоча це було неофіційно. У 1955 році азартні ігри були легалізовані для туристів. Через більш ніж 20 років були легалізовані лотереї, а в 2005 році – ставки на спорт.

22bet Egipt

Заборона азартних ігор в Інтернеті теоретично випливає із Закону про кіберзлочинність та інформаційні технології. Насправді вона навіть не регулюється, ніде не прописана. Передбачається, що всі форми неліцензійних азартних ігор є незаконними. Ключовим моментом є те, що ліцензії на онлайн-гемблінг у цій країні не видаються.

Оператори неліцензованих букмекерських сайтів можуть бути покарані в Єгипті тримісячним тюремним ув’язненням або штрафом у розмірі від 30 000 до 51 000 єгипетських фунтів. Однак на гравців це не поширюється. На відміну від них, іноземні букмекерські платформи зареєстровані та ліцензовані в іншій країні, де ніщо не заважає їм приймати гравців з Єгипту.

Чи варто рекомендувати 22Bet Єгипет

У Єгипті 22Bet зробила революцію на ринку ставок, про яку не дуже багато говорять. Вона довела, що ідея ставок в Інтернеті в різних варіантах, а також надання послуг онлайн-казино стала хітом, оскільки єгиптяни оцінили 22Bet Єгипет на 9,5/10 балів.

Крім того, 22Bet дуже сильно переслідує лідера рейтингу і знаходиться на другій позиції, але його опонент знаходиться на ринку більш ніж на десять років довше. Все вказує на те, що потенціал 22Bet Egypt дозволить їй вирватися в лідери. Аргументів на користь вибору 22Bet Єгипет стає все більше, тому ми поступово спостерігаємо тенденцію переходу прихильників іншої букмекерської платформи на європейську 22Bet.

Важливо пам’ятати, що кожен, хто живе в Єгипті, приймає власне рішення про використання такої платформи, тому він повинен враховувати можливі наслідки, оскільки спосіб функціонування держави може змінитися.

22BET ► Робіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker