Арсенал – Челсі: 1

UAbookmaker
23 Квітня, 2024
167 Погляди

Наші поради: Арсенал – Челсі: 1

23.04.2024 21:00

Лондонський “Арсенал” залишив розчарування від вильоту з Ліги чемпіонів позаду, обігравши на вихідних “Вулвергемптон” з рахунком 2:0 і повернувшись на першу сходинку турнірної таблиці. З іншого боку, “Челсі” не зміг вийти до півфіналу Кубка Англії, програвши на “Вемблі” “Манчестер Сіті” з рахунком 0:1.

Арсенал повертається додому, де востаннє програв 0:2 Астон Віллі, і після нічиєї 2:2 з Баварією, це вже друга домашня гра, яку він не зміг виграти. До цього, однак, він виграв шість поспіль і забив 18 голів. Його домашній рекорд у чемпіонаті (12-2-2) також промовистий: щонайменше чотири голи в половині матчів.

Свій останній матч чемпіонату проти “Евертона” “Челсі” виграв з рахунком 6:0, причому чотири м’ячі забив великий Коул Палмер. Однак від уваги натовпу не вислизнула сутичка перед серією пенальті 3:0, яку тренер Почеттіно прокоментував, сказавши, що його молода команда повинна засвоїти цей урок. Саме незрілість та нестабільні виступи команди найбільше заважали “синім” у цьому сезоні.

На що ставити:

Арсенал може чинити тиск на своїх найближчих суперників у першій грі цього тижня, і, враховуючи їх сильні домашні показники, ми можемо вірити, що вони це зроблять. Тим більше, що “Челсі” на вихідних підтвердив, що вони ще не є стабільною командою, яка грає з кращого боку.

Довіра:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker