Дортмунд – Атлетіко Мадрид: переможець Дортмунд

UAbookmaker
15 Квітня, 2024
170 Погляди

Наші поради: Дортмунд – Атлетіко Мадрид: переможець Дортмунд

16.04.2024 21:00

Якби Галено реалізував свій найкращий момент у грі на 75-й хвилині, він би збільшив рахунок до 3:0 на користь “Атлетіко”. Але Кобель здійснив найкращий сейв сезону, Халлер, який вийшов на заміну, скоротив відставання через шість хвилин, і дортмундці все ще намагалися зрівняти рахунок, коли ще двоє свіжих гравців, Байно-Гіттенс і Брандт, влучили в поперечину. Саме веселі заміни Тержича повністю переломили хід гри, в якій “Лос Рохібланкос” могли виграти 2:1, але вони самі знають, що могли поїхати до Вестфалії з набагато кращим результатом. На гостей чекає справжнє пекло перед 80 000 глядачів на стадіоні “Сигнал Ідуна Парк”.

Атлетіко не буде таким активним, як вдома, де вони змусили дортмундців помилятися високим пресингом і двічі вразили ворота суперника з клінічною точністю. Тепер настала черга БВБ, який виграв домашній матч-реванш 2:0 у восьмому фіналі після нічиєї 1:1 в Ейндховені. Санчо вирішив долю нічиєї вже на третій хвилині, забивши свій дебютний гол у плей-офф Ліги чемпіонів. Англійський нападник пропустив матч вихідних у Менхенгладбаху через хворобу, де “Боруссія” перемогла 2:1 завдяки двом голам Сабітцера. Терзіч змінив половину складу в порівнянні з мадридською грою і пошкодував про травму Халлера, який вийшов на 10-й хвилині. У будь-якому випадку, він може розраховувати на Санчо.

Сімеоне зробив ще дві зміни у стартовій одинадцятці в домашній грі проти “Жирони”, але з самого початку дав зіграти Грізманну, який продовжив свою чудову гру в середу і забив два м’ячі у ворота “Атлетіко”, перемігши з рахунком 3:1. Атлетіко значно покращив своє становище в Лізі чемпіонів, випередивши Більбао і скоротивши відставання від Жирони. Це довгоочікуваний поштовх перед матчем-відповіддю в Дортмунді. У будь-якому випадку, “рохібланкос” не настільки сильні на виїзді, як вдома, програвши 0:1 “Інтеру” на “Сан-Сіро” у півфіналі та зігравши внічию з “Лаціо” та “Селтіком” на груповому етапі. До того ж, їм бракуватиме Ліно, одного з бомбардирів першого матчу, який перебуває на лікуванні.

На що ставити:

У будь-якому випадку, слабкі виїзні виступи “Атлеті” та домашня перевага “Дортмунда” роблять “БВБ” невеликим фаворитом матчу-реваншу.

Впевненість:

6/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker