Наполі – Фрозіноне: Наполі +2.5гр

UAbookmaker
14 Квітня, 2024
173 Погляди

Наші чайові: Наполі – Фрозіноне: Наполі дасть +2.5г

14.04.2024 12:30

Чотири голи за 14 хвилин другого тайму принесли “Наполі” цінну перемогу над “Монцою” з рахунком 4:2, і команда Франческо Кальцони розпочинає цей тур лише за два очки від шостого місця. Фрозіноне також може бути задоволений минулим туром, оскільки зіграв у безгольову нічию з Болоньєю, яка посідає четверте місце.

Вболівальники “Наполі” в Монці страйкували перші 15 хвилин, щоб показати своє незадоволення грою команди в цьому сезоні, але врешті-решт залишилися задоволеними. Тепер “Наполі” повертається додому, де йому потрібно покращити свої сумні показники (6-4-5) і де він востаннє програв “Аталанті” з рахунком 0:3.

Після нічиєї 1:1 з Дженоа, Фрозіноне також здобув очко проти Болоньї (0:0), але не уникнув вильоту через перемогу Емполі. Фрозіноне має другу найгіршу оборону в лізі (61 пропущений гол) і, ймовірно, буде боротися за виживання до самого кінця. Потім, на місці нинішньої першої десятки, він програв усі вісім своїх виїзних матчів і в п’яти з них забив щонайменше три м’ячі.

На що ставити:

“Наполі” потрібно обов’язково перемагати ще одну команду з півдня Італії, інакше їм буде вкрай складно кваліфікуватися в єврокубки. На щастя для домашніх уболівальників, “Партенопейці” виграли всі сім матчів з командами з першої четвірки, включаючи перемогу в першій зустрічі з рахунком 3:1.

Довіра:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

20BETРобіть ставки на 20bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker