Болонья – Монца: 1

UAbookmaker
13 Квітня, 2024
174 Погляди

Наші поради: Болонья – Монца: 1

13.04.2024 20:45

“Болонья” здобула свою 14-ту перемогу в Серії А в цьому сезоні у Фрозіноне, але її відрив від “Роми”, яка посідає п’яте місце, скоротився до трьох очок після нічиєї 0:0. Одинадцята “Монца” зазнала другої поспіль поразки, програвши вдома “Наполі” з рахунком 2:4.

Тренер Тьяго Мотта не став робити великої трагедії з поразки у Фрозіноне, оскільки “Болонья” все ще може пройти кваліфікацію Ліги чемпіонів. За кількістю домашніх матчів “Болонья” є другою найкращою командою в лізі (12-2-2) і програла тут лише “Мілану”. Крім того, проти команд, які розпочали цей тур на восьмому місці або гірше, “россоблу” втратили лише два очки (10-1-0).

Монца дійсно вела 1:0 проти Наполі після першого тайму, але пропустила чотири м’ячі в другому. Друга поразка поспіль свідчить про те, що вони не будуть претендувати на єврокубки в цьому сезоні, але, звичайно, надія на фініш у верхній половині таблиці все ще жива. Але для цього потрібно буде додати на виїзді, де гості забили лише 14 м’ячів у 15 матчах.

На що ставити:

На виїзді невдалій “Монці” буде нелегко в Болоньї, адже господарі не забивають у трьох матчах чемпіонату поспіль. Крім того, у “Болоньї” є великий стимул у вигляді історичної участі в Лізі чемпіонів, і вони добре грають вдома (12-2-0) проти команд, що стоять нижче за рангом.

Довіра:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker