Вільярреал – Атл. Мадрид.

UAbookmaker
1 Квітня, 2024
178 Погляди

Наш вибір: Вільярреал – Атл. Мадрид.

01.04.2024 21:00

У квітневому 30-му турі Ла Ліги зустрінуться “Вільярреал”, який посідає десяте місце, та мадридський “Атлетіко”, що йде п’ятим. Хоча гості поки що мають кращі результати в змаганнях, поточна форма говорить більше на користь господарів поля. Перед національною перервою “Вільярреал” виграв дербі з “Валенсією” (1:0) і вчетверте поспіль виграв Ла Лігу. Останньої поразки у внутрішніх змаганнях “Вільярреал” зазнав у середині січня, з тих пір він має рекорд 5-4-0.

З іншого боку, “Атлетіко” перед міжнародною перервою зіграв внічию з “Барселоною”, програвши вдома з рахунком 0:3. Більше того, після цієї поразки “Атлетіко” випав з ТОП-4. Враховуючи, що це була третя поразка за останні шість турів (2-1-3), це не така вже й велика несподіванка.

На що ставити:

Атлетіко останнім часом виглядає не надто добре, Вільярреал, з іншого боку, все ще може боротися за єврокубки завдяки значному покращенню своїх виступів та результатів. Окрім своєї поточної форми, господарі поля можуть скористатися тим, що “Атлетіко” на виїзді грає середньостатистично (4-3-7). Однак команда номер один буде кращою ставкою в “матчі без нічиєї”, оскільки три з попередніх п’яти зустрічей між цими двома командами закінчилися внічию.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

1XBETРобіть ставки на 1xbet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker