Варнсдорф – Лішен: нічия

UAbookmaker
27 Березня, 2024
172 Погляди

Наші поради: Варнсдорф – Лішень: нічия

27.03.2024 15:00

Великодній 20-й тур FORTUNA:NATIONAL LEAGUE розтягнувся на п’ять днів і стартує в “потворну” середу в Шлукновському Вибежеку, де гратиме Лішень.

Перед національною перервою “Марвані” виграли дві гри без пропущених м’ячів (Пршибрам 1:0, Опава 3:0) і зараз посідають 4-7 місце в групі команд з однаковою кількістю очок. Варнсдорф також покращив своє турнірне становище перед перервою, завдяки перемозі над Спартою Б і коливанням Жижкова і Простєєва вони піднялися із зони вильоту.

У будь-якому випадку, “Словану” потрібно продовжувати набирати очки, особливо на своєму стадіоні, де вони мають показники нижче середнього (2-6-2). Варнсдорф вдома результативний (19 голів), але й пропускає багато (19). Зараз йому доведеться долати один з найсильніших захистів у змаганнях, але Лішен парадоксальним чином не забиває у виїзних матчах проти команд, які намагаються врятуватися (“Жижков” 1:3, “Простейов” 2:4).

На що ставити:

Передбачити нічию складно, але це найпоширеніший результат у домашніх матчах Варнсдорфа, і це також справедливо для стикових матчів, це було чотири рази з дев’яти.

Впевненість:

5/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker