Зак Хайман (EDM): +1,5 гола

UAbookmaker
23 Березня, 2024
174 Погляди

Наш вибір: Зак Хайман (EDM): +1.5 гола

24.03.2024 00:07

Це була б прекрасна казка. Зак Хайман, гравець, обраний у п’ятому раунді драфту 14 років тому, перетворився на елітного бомбардира і сьогодні вперше у своїй кар’єрі зможе досягти магічної позначки у 50 шайб. Він гратиме разом з найкращим гравцем світу Коннором МакДевідом, чий “Едмонтон” сьогодні приїхав до Торонто.

Що є значним Х-фактором. Хайман народився в Торонто і провів перші шість років своєї кар’єри в його кольорах. Наразі на його рахунку 48 голів, до яких йому не вистачає двох. Чи зможе він зробити це сьогодні перед своєю сім’єю, друзями та колишніми вболівальниками? Безумовно, це реально, він забив два голи у своїй останній грі проти “Баффало”. Минулого тижня він зробив хет-трик.

Він є прикладом гравця, який, забивши один гол, додає ще один. Загалом у нього було 10 ігор, в яких він забив щонайменше два голи, в тому числі чотири хет-трики. 26 голів було забито лише в 10 різних іграх. Хайман – типовий гравець передньої лінії. В останніх п’яти іграх він завдав 21 кидок із закинутої шайби, що є найбільшим показником в НХЛ. Його очікуваний рейтинг гольових передач становить 3,7 – другий показник після Брейді Ткачука.

Крім того, “Торонто” останнім часом має трагічний відсоток влучань з пенальті – лише 62% у попередніх чотирьох іграх. А Хайман був незмінним гравцем у першій більшості “Ойлерз”, де він також закинув 13 шайб.

На що ставити:

У Хаймана є все – мотивація, форма та здібності. Якщо ви боїтеся високих коефіцієнтів, спробуйте тут. Хайману потрібно забити два голи, щоб досягти магічних 50, і сьогодні саме та гра, яка дозволить це зробити.

Довіра:

8/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker