Литвинов – Комета Брно: Хто заб’є 1-й гол – Литвинов

UAbookmaker
22 Березня, 2024
217 Погляди

Наша порада: Литвинов – Комета Брно: Хто заб’є 1-й гол – Литвинов

22.03.2024 17:00

У третьому чвертьфінальному матчі з Кометою Литвинов перервав свою семиматчеву переможну серію, втративши таким чином можливість вийти в уявну серію пенальті. Втім, “Верва” все ще має всі козирі і буде фаворитом у боротьбі за третє очко в п’ятницю.

У столиці Моравії “Хімік” спочатку виграв 2:1 після серії пенальті, а потім розгромив суперника 5:1. Литвинов також зіграв впевнену гру в четвер перед своїми вболівальниками. Британський форвард Ліам Кірк підняв їм настрій на 52:43 своїм другим голом у грі, але перевага 3:2 не протрималася і хвилини. Більше того, наприкінці 55-ї хвилини вони поступилися 3:4, що стало остаточним результатом матчу.

Гра була дуже рівною, про що добре свідчить статистика ударів по воротах. Литвинівці були кращими в цьому відношенні на одну спробу (38:37). Однак вони були більш активною командою на початку матчу, що має повторитися в п’ятницю, враховуючи перевагу власного стадіону.

На що ставити:

Північноамериканці забили першу шайбу в трьох матчах серії. Після вчорашньої невдалої кінцівки підопічні тренера Млейнека почнуть з самого початку і знову поведуть у рахунку.

Довіра:

6/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

IVIBETРобіть ставки на Ivibet зі 100% бонусом на перший депозит!!
Автор UAbookmaker