Сіетл – Буффало: 2

UAbookmaker
19 Березня, 2024
170 Погляди

Наш вибір: Сіетл – Буффало: 2

18.3.2024

Баффало повернувся до боротьби за вихід у плей-офф завдяки досить пристойній формі. Остання поразка, 1:4 від прямого конкурента Детройта, знову завдала їм болю, але це ще можна виправити. Зараз “Сейбрз” відстають від “Ред Вінґз” на п’ять очок. Наразі вони перебувають на виїзді, який цілком може стати вирішальним фактором. Для початку вони зустрінуться з командою, яка, ймовірно, вже вийшла з гри на Заході – “Сіетл”, яка на даний момент відстає на 11 очок.

За останні 10 днів “Сейбрс” були кращими у всіх аспектах гри. Кидки, очікувані голи, небезпечні кидки або навіть кидки з-за меж штрафного майданчика, де “Сейбрс” мають 92% успіху за останні чотири гри. Сіетл наразі дуже погано грає попереду. За останні чотири гри вони в середньому зробили 24 кидки, відсоток успішних кидків склав лише 6 відсотків, а відсоток небезпечних кидків – трагічні 38 відсотків. Не дивно, що “Кракени” забили лише шість шайб в останніх чотирьох іграх, чотири з яких у ворота “Вегаса”.

На що ставити: “Сейбрс” налаштовані рішуче, з вогником, який все ще жевріє, що вони можуть і повинні боротися за вихід у плей-офф. Зараз вони перебувають у кращій формі.

Довіра: 7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

BETWINNERРобіть ставки на Betwinner зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker