Фрозіноне – Лаціо: 2

UAbookmaker
16 Березня, 2024
176 Погляди

Наші поради: Фрозіноне – Лаціо: 2

16.03.2024 20:45

У минулому турі “Фрозіноне” програв 0:1 “Сассуоло”, якому загрожує виліт, і, враховуючи їхню єдину перемогу в попередніх 15 матчах чемпіонату, не варто дивуватися, що підопічні Еусебіо Ді Франческо падають до підвалу ліги. З іншого боку, “Лаціо” в минулому турі програв втретє поспіль в чемпіонаті і був змушений назавжди розпрощатися з надіями на Лігу чемпіонів, в той час як інші єврокубки залишаються для них у великій небезпеці. Як наслідок, тренер Мауріціо Саррі подав у відставку.

Хоча “Фрозіноне” здобув 21 з 24 очок на власному полі, у новому календарному році він виграв лише раз (1:1:3), завершивши свій відхід від слави. Що стосується останніх 15 матчів, то вони, разом із “Салернітаною”, є найгіршими в лізі (6 очок), пропустивши за цей період 36 м’ячів – найбільше серед усіх команд.

Лаціо далекий від комфорту, але на виїзді він є однією з найкращих команд цьогорічної Серії А (6-1-7). Гості виграли три з останніх п’яти виїзних матчів (щоразу на полі команди з нижньої половини таблиці), двічі з різницею у два м’ячі. Перша зустріч наприкінці грудня завершилася так само (3:1).

На що ставити:

І щось подібне може повторитися, адже наприкінці грудня “Фрозіноне” вже розпочав спад у своїх виступах. Тоді “Лаціо” виграв п’ять з восьми виїзних матчів на полі команд, які починають цей тур у другій половині таблиці (5-1-2).

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker