1. ФК Кельн – РБ Лейпциг: 2

UAbookmaker
15 Березня, 2024
175 Погляди

Наші поради: 1. ФК Кельн – РБ Лейпциг: 2

15.03.2024 20:30

1. ФК “Кельн” та “РБ Лейпциг” мають різні амбіції перед заключними дев’ятьма турами Бундесліги. Якщо рейнська команда бореться за збереження прописки в німецькій еліті, то суперник прагне кваліфікуватися до Ліги чемпіонів.

Минулого тижня “кози” двічі не змогли втримати перевагу над менхенгладбахською “Боруссією” в регіональному дербі і змушені були задовольнитися очком після нічиєї 3:3, продовживши свою безвиграшну серію до п’яти матчів (0-3-2), але, незважаючи на це, вони втримали позицію лідера. 1. Обидві вищезгадані поразки “Кельн” зазнав удома, і саме перед власними вболівальниками їм доводиться наполегливо працювати, адже наразі вони є другою за кількістю пропущених м’ячів командою в турнірі (9).

Лейпциг, посівши останнє місце на європейській арені, легко розгромив Дармштадт (2:0) і продовжує відставати на очко від четвертої дортмундської Боруссії, яка за нинішньої розстановки сил була б останньою, хто претендував би на боротьбу за мільйонерський кубок. Два тижні тому саксонці переконливо перемогли в Бохумі (4:1), але в чотирьох попередніх виїзних матчах чемпіонату здобули лише два очки, що вплинуло на їхній загальний показник (5-2-5).

На що ставити:

З кінця жовтня “Червоні бики” лише двічі (2-2-4) виграли на виїзді в чемпіонаті, але цього разу вони покращать свій несприятливий показник і вивезуть необхідні три очки з “Рейн-Енерджі-штадіон”.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker