Борнмут – Лутон: +2.5 гола

UAbookmaker
13 Березня, 2024
182 Погляди

Наш вибір: Борнмут – Лутон: Голи: +2,5

13.03.2024 20:30

Минулого туру “Борнмут” врятував очко в домашньому матчі з “Шеффілд Венсдей” (2:2) завдяки першому голу Енеса Унала за клуб, але “вишні”, зрозуміло, були незадоволені тим, що не змогли взяти всі три в протистоянні з останньою командою в таблиці. Вони зможуть виправитися в матчі з іншим суперником із зони вильоту, оскільки “Лутон”, який здобув очко в гостях у “Крістал Пелас” (1:1), приїде на їхній стадіон.

Підопічні Андоні Іраоли востаннє перемагали вдома в чемпіонаті 26 грудня, але все ще мають достатній відрив від зони вильоту. Втім, подолання відставання у два м’ячі в останні 20 хвилин може стати трампліном до кращої гри і, можливо, навіть більшої кількості забитих м’ячів. Вдома “Борнмут” забив лише 14 разів у 13 матчах.

Лутон забивав на виїзді в шести матчах чемпіонату поспіль, але не зміг перемогти в останніх чотирьох (0-2-2). Проблема полягає в основному в дірявому захисті, який пропустив вже 30 голів на полі суперників (рахунок 17:30), дев’ять з них в останніх трьох таких матчах. Загалом, “Лутон” не перемагає в шести матчах чемпіонату поспіль, і його порятунок стає дедалі складнішим.

На що ставити:

17-й тур може бути багатим на голи. Борнмут взяв себе в руки наприкінці останнього домашнього матчу, обігравши Бернлі (2:0) тижнем раніше. Лутон пропустив 14 голів у своїх останніх чотирьох матчах, чим господарі повинні скористатися.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

WAZAMBAРобіть ставки на Wazamba зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker