Дженоа – Монца: обидві команди забивають: Ні

UAbookmaker
9 Березня, 2024
182 Погляди

Наші чайові: Дженоа – Монца: обидві команди заб’ють: Ні

09.03.2024 20:45

Дженоа та Монца не здивували в останньому турі. Обидві команди програли в поєдинках з сильнішими суперниками, причому “Дженоа” після запеклої боротьби поступилася лідеру “Інтеру” 1:2, а “Монца” вдома програла “Ромі” 1:4. Втім, ніщо не змінює їхнього становища у спокійній середині таблиці.

Дженоа залишилася 12-ю з восьмиочковим відривом від 13-ї Емполі, тож її участь у боротьбі за порятунок залишається малоймовірною. Тим паче, що на своєму полі вона програла лише один з останніх десяти поєдинків (5-4-1), і підопічні тренера Альберто Джілардіно будуть упевнені в тому, що зможуть повернутися на переможну хвилю.

Непроникність воротаря Ді Грегоріо закінчилася минулого туру, коли “Монца” отримала чотири м’ячі від “Роми” вдома, незалежно від того, хто стояв у воротах. Але це була перша поразка “Монци” за останні шість турів (3-2-1), в яких вони чотири рази зберігали чисту перемогу. Їхні пошуки фінішу в першій половині чемпіонату ще не завершені.

На що ставити:

Свій перший матч у цьому сезоні “Монца” виграла вдома з рахунком 1:0. Надійна оборона гостей намагатиметься виправитися після останньої поразки, і цього разу також не варто очікувати великого гола.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker