Пршибрам – Лішень: кожна з команд заб’є/НЕ заб’є

UAbookmaker
8 Березня, 2024
178 Погляди

Наш прогноз: Пршибрам – Лішень: кожна з команд заб’є / НЕ заб’є

Жодна з команд не дуже вдало розпочала весняну частину змагань, обидві програли з рахунком 0:1 і підтвердили, що їхньою проблемою є результативність.

Лішен приймав найгіршу команду осені за захистом, але навіть візит до Жижкова не вилікував їхню стрілецьку імпотенцію. Коли матч наближався до неминучої нічиєї, брненці забили з останніх сил після кутового і небезпечно наблизилися до зони вильоту. Для “Лішена” це був сьомий матч у чемпіонаті, в якому вони не забили жодного м’яча. Після домашньої перемоги 4:2 над командою Б “Спарта” вони забили лише один раз у чотирьох турах. Якщо “Марвані” не прорветься вперед, їм буде важко врятуватися.

Навіть у “Прибрама” не все гаразд. Незважаючи на ігрову та стрілецьку перевагу, вони програли в Опаві, де втратили трьох гравців, а також тренера воротарів Ладіслава Майєра з огляду на п’ятничну передігрову підготовку. Воротар Мелічар отримав травму, а Майєр, захисник Яхіч і нападник Антві були виключені з гри, в той час як досвідчений форвард Вагнер вибув з ладу. Враховуючи загальний підсумок, команда забила лише на два м’ячі більше, ніж “Лішень”, який є найгіршим у лізі з 17 голами.

На що ставити:

З “Літавкою” не варто очікувати гольової серії, оскільки обидві команди не забивали одночасно в останніх трьох матчах. Після безгольової нічиєї обидві домашні гри були виграні з рахунком 2:0. У п’ятницю, щонайбільше, хтось один, скоріше за все, господарі, влучить у чорну рамку.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

RABONAРобіть ставки на Rabona зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker