Реймс – Лілль: Нічия з двома шансами

UAbookmaker
2 Березня, 2024
170 Погляди

Наш вибір: Реймс – Лілль: Нічия з подвійним шансом

02.03.2024 17:00

Матч, в якому немає явного фаворита, між Реймсом та Ліллем відбудеться в суботу ввечері. Лілль намагатиметься відігратися після трьох поразок в останніх чотирьох матчах один проти одного, щоб піднятися в Топ-4, в той час як Реймс намагатиметься розвинути свою останню виїзну перемогу. Яка команда досягне успіху?

Завдяки виходу на заміну Мохамеда Дарамі “Реймс” нарешті зітхнув з полегшенням минулого туру, коли виграв 2:1 у Гаврі завдяки двом голам данського нападника, наблизившись на відстань двох очок до омріяного шостого місця в таблиці, що дає право на участь у Лізі Конференцій. Однак конкуренція з боку “Марселя”, “Ренна” та “Ленса” є величезною для команди тренера Вілла Стілла. Для того, щоб залишитися в цій компанії команд, “Реймсу” необхідно буде покращити свій середній показник вдома (5-2-4), де “Les Rouges et Blancs” ще жодного разу не перемагали (0-2-1) у 2024 році. Втім, в останні два роки їм вдавалося перемагати тут свого суперника, з яким вони поміряються силами цього тижня. Чи зможе “Реймс” втретє поспіль обіграти свого північнофранцузького суперника?

Якщо грати на виїзді, то шанси на триочковий у випадку з футболістами “Лілля” зменшуються. Це підтвердили підопічні тренера Паулу Фонсеки минулого тижня в Тулузі, де, незважаючи на перевагу в один м’яч до перерви, програли 1:3 і не змогли перемогти вп’яте поспіль (0-2-3). Загальний виїзний рекорд 2-6-4 не відповідає амбіціям Ліги чемпіонів, куди “Пси” хотіли б потрапити цього року. У будь-якому випадку, “Реймс” може налякати їх, вигравши тричі за останні два роки і ставши єдиною командою, яка виграла на домашньому стадіоні “Лілля” в цьому сезоні.

На що ставити?

Як вже неодноразово згадувалося, останнім часом у Лілля не найкращі спогади про Реймс, а нав’язливий стиль футболу просто не подобається північним французам. Найчастішим результатом “Лілля” на виїзді в цьому сезоні є нічия, яка, ймовірно, буде зафіксована в перерві або наприкінці гри на цих вихідних. Тут не так багато інших цінних ставок, і нічия здається найбільш вірогідною.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

BETWINNERРобіть ставки на Betwinner зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker