Монпельє – Веспрем КС: переможець Веспрем -1.5 гола

UAbookmaker
29 Лютого, 2024
153 Погляди

Наша порада: Монпельє – Веспрем КС: переможець Веспрем -1.5 гола

29.02.2024 20:45

Старі друзі зустрічаються в Монпельє. У їхньому складі дев’ять французьких гравців, які стали чемпіонами Європи в січні, п’ятеро вдома, четверо на виїзді. Але ключові гравці носять футболку “Веспрема” – Ремілі був визнаний MVP турніру, а Фабрегас – найкращим опорником.

Водночас це буде протистояння сусідів по таблиці, але їх розділяє шестиочкове відставання, яке Монпельє вже не зможе подолати в останніх двох турах і вийде до восьмого раунду або з четвертого, або з п’ятого місця. У “Веспрема” більше мотивації, він все ще веде боротьбу за пряме підвищення в класі, відстаючи лише на два очки від “Магдебурга”, який посідає друге місце і приймає його в останньому турі. Восени угорський гігант здобув гучну перемогу в Барселоні, яку він принизив 41:36, але потім провалився в домашньому матчі-реванші (30:31), а потім несподівано програв 30:37 у Плоцьку.

Однак після Євро він перебуває в кращій формі, ніж Монпельє, який програв два останні матчі – спочатку невдало виступив у Лізі чемпіонів у Плоцьку (18:22), а потім вдома в Національній лізі програв ПСЖ 26:31.

На що ставити:

Перший матч вдома “Веспрем” виграв з рахунком 33:31, але це було у вересні, коли “Монпельє” був у повному складі. Зараз у його складі немає гравців, які забили тоді в Угорщині 13 м’ячів. Історія ігор між цими двома командами явно на користь угорської команди, яка виграла вісім з останніх дев’яти. Ставимо двійку з різницею не менше двох м’ячів.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

1XBETРобіть ставки на 1xbet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker