Злін – Венеція: більше 183,5 очок у грі

UAbookmaker
29 Лютого, 2024
176 Погляди

Наш прогноз: Злін – Венеція: більше 183,5 очка в матчі

29.02.2024 17:00

У чоловічій волейбольній Екстралізі на порядку денному два заключні тури регулярного чемпіонату, в яких розгорнеться боротьба за останнє місце у попередньому раунді.

Ключовий матч за потрапляння до першої десятки відбудеться у Зліні, де “Венеція-над-Йізерой” прийматиме десяту сходинку турнірної таблиці. Гості перебувають у кращій стартовій позиції, господарі відстають на чотири очки. Мотивація у них інша, на останньому місці таблиці вони намагаються запобігти вильоту з вищої ліги, в якій вони безперервно беруть участь вже 35 років.

Злін утримується внизу через погану домашню статистику (2-8), вигравши стартову гру проти Усті в своєму залі, але потім порадувавши своїх уболівальників лише п’ятисетовою перемогою над Бескидами. Так чи інакше, Злін зумів взяти хоча б один сет у всіх суперників вдома, за винятком матчів з двома лідируючими командами (Ліві Прага, Кладно), і багато сетів вирішувалися в запеклих кінцівках.

Венеціанці виграли від свого специфічного критого майданчика, на відкритому повітрі вони грали мало, взявши лише шість очок на чужих кортах і зігравши найменше сетів (9) серед усіх учасників змагань. Але тепер їм потрібно працювати і в Зліні, де в минулому сезоні вони взяли лише один сет у трьох поєдинках.

На що ставити:

Обидві команди викладатимуться на повну, можна очікувати перетягування канату при кожному обміні і дуже довгої гри. Адже в першому матчі у Венеції все вирішив тай-брейк. Загальна кількість очок у матчі може сягнути 200.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker